Werken in ons werkcentrum als cliënt?

Ontdek uw mogelijkheden en talenten in dit werkcentrum of één van de 6 andere werkcentra van Heliomare. De werkcentra vormen leer-, werk- en ervaringsplaatsen voor cliënten van Heliomare. Hier staat u midden in de winkel-, kantoor- of atelierpraktijk; de producten van de werkcentra worden verkocht aan particulieren, bedrijven of stichtingen.

Voor wie is het werkcentrum?

Dagbesteding in een werkcentrum is voor u geschikt als u eigenlijk gewoon wilt werken, maar (nog) geen betaald werk kunt verrichten. Ook kunt u hier terecht als u uw talenten wilt ontdekken. Het werk binnen de werkcentra wordt niet betaald. Toch is het nuttig, omdat u werkervaring opdoet en contact legt met anderen. Voor dagbesteding in een werkcentrum heeft u een indicatie begeleiding groep nodig die het CIZ u kan geven. Meld u aan!

Begeleiding vanuit het werkcentum

Als werk een reële mogelijkheid lijkt kan Heliomare u het traject “begeleiding werk” bieden. Met een medewerker van het werkcentrum bekijkt u samen welke vaardigheden u heeft om weer aan het werk te kunnen. Welk werk past het beste bij u? Kunt u misschien een specifieke cursus volgen? Heliomare zoekt samen met u naar de mogelijkheden.

Werken, stagelopen of vrijwilligerswerk bij Heliomare?

Heeft u interesse in een baan bij Heliomare als medewerker, wellicht bij één van de werkcentra van dagbesteding? Of wilt u weten welke mogelijkheden wij nog meer hebben voor onze medewerkers, dan nodigen wij u van harte uit om u verder te oriënteren op www.werkenbijheliomare.nl.